Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-

Kunstaas snoek kopen

Snoek is ontzettend populair, en terecht het is een geweldige roofvis. Er zijn diverse soorten kunstaas snoek en alles is uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Kunstaas snoek

Beste kunstaas voor snoek in de winter

Vissen op snoek in de winter kun je het beste zwaarder kunstaas gebruiken om zo dieper te kunnen vissen. Gebruik diep lopende pluggen of een softbait met loodkop. De snoek is in de winter veel minder actief en zal minder moeite doen om je kunstaas te pakken dan bijvoorbeeld in de zomer.

Wat is het beste kunstaas voor snoek

De snoek is een echte jager. Kunstaas wat beweegt, geluid maakt of trillingen veroorzaakt doet het altijd goed. Als je van plan bent om op snoek te vissen kun je altijd rekenen op een jerkbait, plug of een spinner. Als je dit kunstaas mee hebt dan heb je het juiste assortiment kunstaas in je tacklebox. 

Savage Gear Kunstaas

Savage Gear Kunstaas is enorm populair in Nederland. Onze collectie van kunstaas is ontworpen voor de serieuze sportvisser die op zoek is naar hoogwaardige kwaliteit en prestaties. Onze kunstaas producten zijn gemaakt van duurzame materialen en voorzien van geavanceerde technologieën om de aandacht van roofvissen te trekken en de kans op een succesvolle vangst te vergroten. Of je nu vist in zoet- of zoutwater, onze kunstaas producten zijn geschikt voor diverse vissoorten, zoals snoek, snoekbaars, baars, forel, zeebaars en meer. Met Savage Gear kunstaas ben je goed voorbereid op elke visdag en vergroot je jouw kansen op een onvergetelijke vangst!

Vissen op snoek met kunstaas

Snoek kunstaas is er in allerlei soorten en maten. Als je echt gericht op snoek wilt vissen is groot kunstaas voor snoek aan te raden. Dan heb je minder kans op bijvangst van bijvoorbeeld baars. Al onze snoek kunstaas is uit voorraad leverbaar. 

Tips voor vissen op roofvis

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.